Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL MÈTODE GRÖNHOLM

Teatro

  • EL MÈTODE GRÖNHOLM
  • EL MÈTODE GRÖNHOLM
  • EL MÈTODE GRÖNHOLM

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De domingo 9 mayo 2021, 19:00 h a 20:40 h

Ver descripción del evento
Preu: 24 € Idioma: català Durada: 1 hora i 40 minuts En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. "El mètode Grönholm"... Leer más

Preu: 24 €

Idioma: català

Durada: 1 hora i 40 minuts

En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. "El mètode Grönholm" entra en aquesta última categoria", Sergi Belbel .

 

SINOPSI:

L´any 2003 "el mètode Grönholm" es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i des d’aleshores ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat com en l’àmbit internacional.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció.


FITXA ARTÍSTICA:

Un text de Jordi Galceran

Direcció: Sergi Belbel

Repartiment: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins, David Verdaguer

Autor: Jordi Galceran

Any del text: 2003