Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El misteri de l'assassinat

Teatro

  • El misteri de l'assassinat

Ciudad: Barcelona

Lugar: Carrer de Santa Magdalena, 12

De viernes 26 noviembre 2021, 21:00 h a domingo 28 noviembre 2021, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 26 nov.
21:00 h
Finalizado
sáb. 27 nov.
21:00 h
Finalizado
dom. 28 nov.
18:00 h
Finalizado
De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del... Leer más

De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del Grup de Teatre de l'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla no en són una excepció; possiblement tot el que no hauria de passar, passa. Avui, el Grup de Teatre de I'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla, encapçalat per la seva presidenta, la senyora Milagros Reus, tenen el plaer de presentar el seu ambiciós espectacle nocturn basat en I'enginyosa novel·la policíaca "Assassinat a can Escac i Mat". I perquè el públic no s'avorreixi han preparat un passi de modes i un concurs del misteri de l'assassinat (amb premi).

Benvinguts i benvingudes!