Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora

Cine

  • El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora
  • El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 12 diciembre 2021, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 12 dic.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula El Nadal del Senyor Branquilló i l'Escombra Voladora, basades... Leer más

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula El Nadal del Senyor Branquilló i l'Escombra Voladora, basades en els contes clàssics actuals de l’escriptora Julia Donaldson. Edat recomanada de 3 a 6 anys. Projecció en català.

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar Nadal amb la seva família?

Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’una bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!


Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.