Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El pa de la guerra

Cine

  • El pa de la guerra
  • El pa de la guerra

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: martes 23 noviembre 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
mar. 23 nov.
19:30 h
Finalizado
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey. Presentació... Leer más

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey.

Presentació i col·loqui per Zita Bartolomé, Pedagoga - Màster en Diversitat Religiosa per la UdGr.

La Parvana és una nena afganesa que viu a Kabul sota el règim talibà. El seu pare és detingut injustament i la seva família es queda sense recursos per tirar endavant. Les dones tenen prohibit guanyar diners, i la Parvana, com milers de noies afganeses, es veu obligada a fer-se passar per un noi per tal d’ajudar la seva família (se les anomena bachaposh: ‘vestida de noi’). El film és una adaptació de la novel·la de l’escriptora i activista Deborah Ellis, que denuncia la barbàrie a què viuen sotmeses les nenes afganeses. Ens parla dels drets de les dones però també de la solidaritat i dels vincles que es creen quan el mal s’imposa.