Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL POEMA DE NADAL

Teatro

  • EL POEMA DE NADAL

Ciudad: Montmeló

Lugar: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De domingo 15 diciembre 2019, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Som a la dècada de 1920. Un personatge vestit amb frac fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà... Leer más

Som a la dècada de 1920. Un personatge vestit amb frac fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà retroba alguns objectes de la seva infantesa: una ràdio amb cançons d’antany, un bressol, unes figures de pessebre, una tenora, un vell acordió. Tot evocant la seva infantesa ens diu El poema de Nadal. BUBULINA TEATRE ens proposa una relectura emocionat del clàssic nadalenc de Josep Maria de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó, que diu gairebé íntegrament el poema de memòria i hi posa música de tenora i acordió. La posada en escena parteix d’un altre imaginari de Josep M. de Sagarra: el de “Vida privada”, i ens fa transitar per la màgia del Nadal.

FITXA ARTÍSTICA AUTOR: Josep M. de Sagarra 

ACTOR: Valentí Maymó 

TENORA I ACORDIÓ: Valentí Maymó 

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Jordi Lara 

ESPAI ESCÈNIC: Jordi Lara 

VESTUARI: Gisela Figueras 

FOTOGRAFIA I VIDEO: Sergi Lladó 

PRODUCCIÓ: Arts Escèniques Sant Cugat i Bubulina Teatre