Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL PONY PISADOR CONCERT EN FAMÍLIA

Conciertos

  • EL PONY PISADOR CONCERT EN FAMÍLIA
  • EL PONY PISADOR CONCERT EN FAMÍLIA

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Circ Cric - Camí de la Serra De Can Vilatort, 10

De domingo 3 abril 2022, 12:00 h a 13:15 h

Ver descripción del evento
El Pony Pisador, s’apropa a les músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat. El grup es caracteritza pel sentit... Leer más

El Pony Pisador, s’apropa a les músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat. El grup es caracteritza pel sentit de l’humor que desprenen tant les seves cançons com els directes, tot un espectacle imprevisible. Amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, el quintet barceloní, acompanyat de la banda que s'anomena Polzes Prènsils s’apropa a aquests sons i d’altres de molts indrets diferents que s'inclouen en els seus treballs discogràfics. Estaran presentant el seu nou disc "It's never too late for Sea Shanties" al mateix temps que repassaran els classics del seu anterior i preciat disc "Jaja Salu2" en el que podem trobar hits com "La noble vila de Su", "Garotes de Premià" o "La balada de Nils Olav". També podrem escoltar "Tot es part de ser un pirata" o "La confraria del menhir". En resum un concert interactiu i molt energic per tots els públics en el que et costara mantindre el cul a la cadira.


Adrià Vila Mitjà - Mandolina i veu

Guillem Codern Cortada - Banjo i veu

Ramon Anglada Jaraquemada – Guitarra i veu

Martí Selga Ruiz – Flauta i veu

Miquel Pérez Terrón – Violí i veu