Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El primer Nadal dels Pastors

Teatro

  • El primer Nadal dels Pastors
  • El primer Nadal dels Pastors
  • El primer Nadal dels Pastors

Ciudad: Figueres

Lugar: La Cate - Sala del Teatre

De jueves 26 diciembre 2019, 18:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
jue. 26 dic.
18:00 h
Finalizado
El Primer Nadal dels PastorsPASTORETS DE FIGUERES EL PRIMER NADAL DELS PASTORSSinopsi: La lluita entre el be i el mal representada,... Leer más

El Primer Nadal dels Pastors

PASTORETS DE FIGUERES

 

EL PRIMER NADAL DELS PASTORS

Sinopsi: La lluita entre el be i el mal representada, en aquest cas, per un poble d’humils pastors que, per anar a veure el Messies acabat de néixer a Betlem, ha de superar tots els entrebancs que, Lucífer i els Set Pecats Capitals, els hi van posant pel camí.

Deixeu-vos atrapar un Nadal més per una tradició tant catalana con són els Pastorets, que a Figueres te denominació d’origen pròpia: Mossèn Rossend Fortunet. L’autor figuerenc va estrenar el Primer Nadal dels Pastors el 1923, un espectacle que explica la història tradicional del naixement del nen Jesús mitjançant un enginyós text en vers, enriquit amb música, caçons, danses, gags humorístics, i, gràcies a la visió renovadora de l’Associació Els Pastorets de Figueres, una majestuosa posada en escena que aplega al damunt de l’escenari més d’un centenar de persones entre actors i músics. Una obra que és patrimoni cultural de Figueres.

 

Dates: Representacions al teatre del Patronat de la Catequística de Figueres els dies 26, 28 i 29 de desembre i el 4 de gener, a les 18h.

Entrades: Les entrades es podran comprar a https://lacate.cat/entrades i a la taquilla de La Cate, dues hores abans dels espectacles.

Preus: Adults 10€ Menors fins a 12 anys 6€ /Socis de la Cate: Adults 8€ Menors fins a 12 anys 4€

Durada: 2h30

 

FITXA TÈCNICA

 

Direcció Tècnica: Andreu Torrent

Música: Versió original de Mn. Rossend Fortunet.

Arranjament de Santi Escura

Direcció de l’orquestra: Joan Mallol

 

Direcció artística: Ernest Ollero

Producció: Associació Els Pastorets de Figueres

Agraïments a : Ajuntament de Figueres / Casino Menestral Figuerenc / Patronat de la Catequística / La Funcional Teatre / Acting / Centre Cívic Casal d’avis / L’Hora Nova / L’Empordà / Garatge Sala