Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El que amaguen les parets. Sessió de contes musicats de Patricia Highsmith

Culturales, Teatro

  • El que amaguen les parets. Sessió de contes musicats de Patricia Highsmith

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Sala Margarida Xirgu

Inicio: viernes 29 octubre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 29 oct.
20:00 h
Finalizado
Hora: 20 h Lloc: Sala Margarida Xirgu Durada espectacle: 70 minuts Preu: gratuïtMés enllà de la novel·la negra, Patricia Highsmith... Leer más

Hora: 20 h

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 70 minuts

Preu: gratuït

Més enllà de la novel·la negra, Patricia Highsmith va demostrar que sabia com explorar la naturalesa humana, les petites crueltats quotidianes, aquelles que passen als espais reduïts i teòricament segurs de la llar, entre amics. La perversitat que pica a la porta o que no et deixa sortir; una perversitat estranya, carregada d’ironia i un punt d’humor negre.

Interpretació: Inés Macpherson

Música: Pol Fuentes

Activitat relacionada:

Dimecres 27 d’octubre a les 18:30h. Tertúlia literària, llegim "Carol" de Patricia Highsmith, amb motiu del centenari del naixement de l’autora. Moderada per Anna Maria Villalonga, especialista en novel·la negra. Podeu passar a buscar el llibre i a apuntar-vos per la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.