Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El regal

Familiar

  • El regal
  • El regal
  • El regal

Ciudad: Sant Cugat del Vallès

Lugar: Teatre Can Ninot

De sábado 18 marzo 2023, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Inspirat en el conte de Michael Ende "El titella de roba", el protagonista d'aquest espectalce és Felip, un conillet de roba fet de... Leer más

Inspirat en el conte de Michael Ende "El titella de roba", el protagonista d'aquest espectalce és Felip, un conillet de roba fet de retalls i un tros de matalàs vell que l'àvia Serafina, amb molt d'amor, va fer per en Pepus, el seu net.

Acompanyat per belles melodies podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc.

Una regresió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i emotivitat on els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares.

El regal és un espectacle amb un missatge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans se sentiran identificats.


Companyia: Pengim-Penjam Titelles

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€