Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Trobador

Teatro

  • El Trobador

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De domingo 27 febrero 2022, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 27 feb.
18:00 h
Finalizado
Al “Gran Teatre de …” el públic espera la presentació de “IL TROVATORE” de Giuseppe Verdi. Però un virus desconegut ha confinat cantants,... Leer más

Al “Gran Teatre de …” el públic espera la presentació de “IL TROVATORE” de Giuseppe Verdi. Però un virus desconegut ha confinat cantants, orquestra i personal tècnic a la darrera ciutat on han actuat. El Director del teatre surt a anunciar que la representació no es podrà dur a terme i es disculpa. Per compensar els espectadors s’ofereix a explicar-los l’argument, però és massa enrevessat i no se’n surt.

Gràcies a la col·laboració del personal del teatre, d’uns quants espectadors i quatre estris arreplegats a l’escenari podran desenvolupar la trama del drama a partir de la memòria que conserven de l’obra “Lo cantador” de Pitarra i Bunyegas.a de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants.

+info www.salacrespi.com