Finalizado

El viatge de l'elefanta Sara

ver detalle del evento

Lugar: Pineda de Mar

De 05-11-2023 18:00 a 05-11-2023 19:00

Categorias: Familiar

El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és... Leer más

El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és possible. El conte és un recorregut per les emocions dels personatges: la timidesa, la valentia, la felicitat, l’enuig i la susceptibilitat, tractades amb ulls d’infant.

La música i la poesia són presents en diversos moments de l’espectacle, que inclou cançons tradicionals cantades en directe, amb arranjaments originals que ajuden al desenvolupament de les capacitats expressives i la sensibilitat teatral, i estimula la receptivitat: la imaginació i la fantasia, l’atenció, l’observació i l’escolta activa.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que ens durà a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt del núvols.

​Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes: el gall Marcel, en Max el Camell, el senyor Caragol… Junts creuran que res és impossible i perseguiran els seus somnis fins a aconseguir-los.


Durada: 55 minuts aprox.

Recomanat: a partir de 3 anys.

Las inscripciones estan cerradas.