Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El viatge d'en James

Familiar

  • El viatge d'en James
  • El viatge d'en James

Ciudad: Sant Cugat del Vallès

Lugar: Sala Clavé - Teatre La Unió

De sábado 5 noviembre 2022, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Des del seu hortet al camp, la Carola es dirigeix cada setmana amb el seu carro als mercats dels pobles de prop. Les fruites i hortalisses,... Leer más

Des del seu hortet al camp, la Carola es dirigeix cada setmana amb el seu carro als mercats dels pobles de prop. Les fruites i hortalisses, conreades de forma ecològica, omplen les caixes de la pagesa que, amb molta paciència, espera l’arribada dels seus clients.

Però avui els vilatans no apareixen. Així que mentre espera, decideix explicar una història ben especial: l’increïble viatge que en James va fer a bord d’un préssec gegant, amb una colla de simpàtics insectes.

El viatge d’En James és un conte teatralitzat musical. Molts dels personatges són titelles que representen fruites i verdures, construïts amb diferents materials.La història és una adaptació del conte de Roald Dahl “James i el préssec gegant” que es va crear el 2016 amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l’escriptor.


Companyia: Sim Salabim


Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€