Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El viatge. Dia Mundial de les persones refugiades

Culturales, Otros

  • El viatge. Dia Mundial de les persones refugiades

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: domingo 12 junio 2022, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 jun.
18:00 h
Finalizado
Hora: 18 hPreu: Gratuït Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 1 hora Idioma: Català Direcció: Patt Egea Autora: La cuarta pared... Leer más

Hora: 18 h

Preu: Gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 1 hora

Idioma: Català

Direcció: Patt Egea

Autora: La cuarta pared a partir del conte infantil "El viaje" de Francesca Sanna

Coreografíes: Patt Egea, Gabriela Gastelaars i Jose Sala

Interpretació: Sònia Catot, Jana Espinosa, Nahuel Gallar, Gabriela Gastelaars, Sergio Medina, Jose Sala, Miriam Villa.

Companyia: La cuarta pared

Destinataris: Públic familiar


Descripció: El viatge és la història d’una nena i la seva mare que a causa de la guerra han de sortir de la seva terra i emprendre un viatge, ple d’un gran temor, cap a un destí desconegut però, al mateix temps, ple d’una profunda esperança.

A través d’un espectacle que integra música, cant i dansa, La Cuarta Pared adapta i porta als escenaris el guardonat conte de Francesca Sanna, basat en la seva pròpia experiència d’interactuar amb persones obligades a buscar una nova llar. Una història sentida i sensible, adreçada a un públic familiar, sobre una de les tragèdies humanes més significatives del nostre temps.

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 juny), les regidories de Nova Ciutadania i Interculturalitat i de Pau i Solidaritat fem aquesta proposta que narra l’experiència d’haver de deixar-ho tot, abandonar la llar i viatjar molts quilòmetres cap a un indret estrany.