Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS COLORS DEL MAR

Música

  • ELS COLORS DEL MAR
Agotadas

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Ronda Sant Antoni, 19

Inicio: domingo 20 octubre 2019, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 oct.
19:00 h
Finalizado
A la Mediterrània, entre peixos i algues marines, s’hi amaguen músiques i cançons. Captivats per la seva bellesa, Eduard Iniesta i... Leer más

A la Mediterrània, entre peixos i algues marines, s’hi amaguen músiques i cançons. Captivats per la seva bellesa, Eduard Iniesta i Piti Español van idear Els Colors del Mar, un espectacle que, com una gota d’aigua salada, no sap què són les fronteres, sinó que esclata contra la costa en forma d’onades amb ganes de descobrir món.

L’abast de les aigües mediterrànies és tan gran com la imaginació de petits i grans que somien en un món millor. L’espectacle es desenvolupa a través de peces que interessen a infants i adults, històries escrites amb delicadesa i que es transmeten de la mà d’una banda de músics i un cor de veus blanques.

Fitxa artística

VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió

Veu: Gemma Humet

Director: Josep Vila Jover

Composició i arranjaments musical: Eduard Iniesta

Textos: Piti Español


80 minuts
Català
Anticipada: 10€ / Taquilla 12€
Espectacle inclòs a l'abonament de MÚSICA i a l'abonament de TOT

Sopar del mar a la taula un cop acabat l'espectacle al hall del TA. Preu 12€. Compra'l a la web del TA. Aforament molt reduït.