Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Els Fruits Saborosos

Conciertos

  • Els Fruits Saborosos

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 26 septiembre 2020, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 sept.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz, volem celebrar La Mercè! Us convidem al concert Els Fruits Saborosos, amb Vicens Martin & Gemma Abrié.Gemma Abrié,... Leer más

Vespres de Jazz, volem celebrar La Mercè! Us convidem al concert Els Fruits Saborosos, amb Vicens Martin & Gemma Abrié.

  • Gemma Abrié, veu i contrabaix
  • Vicens Martín, guitarra
  • Santi de la Rubia, saxo

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros. 

El projecte Els Fruits Saborosos és la interpretació d’una selecció dels poemes del llibre de Carner, musicats per Vicens Martín, que ha fet seves les paraules del poeta per a convertir-les en cançons, sense que els versos perdin l’aroma mediterrani que contenen i que sempre ha acompanyat la música de Martín. Els fruits saborosos és un recull de 18 poemes relacionats amb fruits, però els veritables protagonistes són personatges en diferents estats de la vida: infantesa, maduresa, vellesa, joventut... I les seves emocions són dibuixades amb la saviesa i el domini de la paraula de Josep Carner mitjançant metàfores relacionades amb les fruites. Infants que estan descobrint el món, gent gran que viu el seu escàs futur amb resignació, o joves plenes d’energia i il·lusió. Tots ells queden immortalitzats als diferents poemes amb la descripció de les seves emocions. I quin millor llenguatge que la música per a parlar d’emocions.