Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Els gastromusicals d'El Camagroc Blau: LIA SAMPAI

Gastronómicos, Música

  • Els gastromusicals d'El Camagroc Blau: LIA SAMPAI

Ciudad: Terrassa

Lugar: El Camagroc Blau: C/ Camí Fondo, 22. 08221, Terrassa.

De viernes 24 marzo 2023, 20:30 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 24 mar.
20:30 h
Finalizado
El gastromusical del mes de març vindrà de la mà de la cantant i compositora Lia Sampai. Ens portarà la seva música que omplirà l’espai... Leer más

El gastromusical del mes de març vindrà de la mà de la cantant i compositora Lia Sampai. Ens portarà la seva música que omplirà l’espai d’El Camagroc Blau amb els seus versos i la seva veu propera. 

La cantautora amb arrels a les Terres de l’Ebre, va publicar el seu primer disc ‘La Fada Ignorant’ el 2019, i el 2021 el segon, ‘Amagatalls de la Llum’. Actualment està treballant en el seu tercer disc, on ens parla del bressol de les seves vivències, de les Terres de l’Ebre. 

Aquest concert tindrà lloc després del sopar, que ens transportarà fins les terres de l’Ebre, amb tastets típics d’aquest indret, per convertir la nit en una experiència rodona.