Els gossos | TAE

Teatro

  • Els gossos | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De domingo 17 octubre 2021, 18:00 h a 19:20 h

Ver descripción del evento
El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un... Leer más

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats. L’Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

A Els gossos, escrita i dirigida per l’argentí Nelson Valiente i estrenada a La Villarroel al 2020, una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat. Històries d’amors, odis i ressentiments, gravats en les mirades dels gossos de la infantesa que ara es projecten al present. Secrets del cor. Records distanciats pel temps. Què som? Què hem fet? De què tenim por?

----

Autoria i direcció: Nelson Valente

Traducció: Joan Negrié

Interpretació: Mercè Aránega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez

Ajudant de direcció i regidor: Pau Ferran

Escenografia i vestuari: Albert Pascual

Disseny de llums: Guillem Gelabert

Producció: Eloi Isern

Premsa i comunicació: Mariona Garcia

Fotografia i disseny gràfic: Albert Rué

Una producció de la Sala Trono

amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona.