Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS MISERABLES

Teatro

  • ELS MISERABLES

Ciudad: Viladecans

Lugar: Centre cultural Sant Joan

De viernes 9 junio 2023, 21:00 h a domingo 18 junio 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
Sinopsi:Els Miserables és un enfilall d’històries que comprèn el lapse des del 1815 fins al 1830. En els quinze anys que desfilen per... Leer más

Sinopsi:

Els Miserables és un enfilall d’històries que comprèn el lapse des del 1815 fins al 1830. En els quinze anys que desfilen per l’escena, se’ns explica la història de Jean Valjean, un expresidiari incapaç de deixar enrere el seu passat per la implacable persecució de Javert, agent de l'ordre de l'Estat; una relació que serveix de fil conductor per mostrar una societat que viu una època cruel on les persones honestes sobreviuen lluitant contra els abusos del poder: la pobresa de Fantine, els amors de Cosette i Marius, la decepció d’Éponine, els pillatges dels execrables Thénardier, l’ímpetu revolucionari dels Estudiants, els suburbis de París, la gràcia del petit Gavroche, i la veu i sentiment del poble.

L’obra és un gran quadre històric, romàntic i realista: històric, perquè ens esbossa la França de la post-revolució; romàntic perquè l’amor i la llibertat es converteixen en uns ideal que no tenen cap limitació ni condició; i realista, perquè la trama argumental intenta de reproduir tant els ambients familiars i socials en què es mouen els personatges, com els seus conflictes anímics.

Per a tots nosaltres -directors, actrius, actors i tècnics- ha estat tot un repte tornar a fer Els Miserables després de més de vint anys. Gaudiu-la tant com nosaltres hem gaudit preparant aquest gran musical!

Direcció: Quimet Bernat,  Joan Bonich i Neus Calbet

Direcció musical: Neus Calbet,  Marta Boza i Mireia Calbet

Més informacó i repartiment