Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Celebració Dia Mundial del Teatre: ELS OCELLS

Teatro

  • Celebració Dia Mundial del Teatre: ELS OCELLS
  • Celebració Dia Mundial del Teatre: ELS OCELLS
  • Celebració Dia Mundial del Teatre: ELS OCELLS
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Plaça Germinal Ros, s/n

De domingo 29 marzo 2020, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 29 mar.
19:00 h
Evento finalizado
Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia que va qüestionar la democràcia. SINOPSIEl... Leer más

Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia que va qüestionar la democràcia.


SINOPSI

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Pep Amròs

Cia: La Calòrica