Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS PASTORETS (VERSIÓ REDUÏDA)

Teatro

  • ELS PASTORETS (VERSIÓ REDUÏDA)
  • ELS PASTORETS (VERSIÓ REDUÏDA)

Ciudad: Badalona

Lugar: Círcol Catòlic

Inicio: domingo 19 diciembre 2021, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 19 dic.
11:30 h
Finalizado
Coneixes en Lluquet i en Rovelló? I en Jeremies, la Isabeló, en Satanàs i en Llucifer amb el seu seguici de fúries de l'infern? Acompanya'ls... Leer más

Coneixes en Lluquet i en Rovelló? I en Jeremies, la Isabeló, en Satanàs i en Llucifer amb el seu seguici de fúries de l'infern? Acompanya'ls un any més i gaudeix de les festes nadalenques a Badalona. Fa cent anys dels Pastorets a la nostra entitat i esperem que en puguem celebrar cent més… Com a mínim! Els Pastorets d’El Círcol s'han convertit en una cita indispensable de les festes nadalenques. Des de l’entitat volem celebrar el centenari amb una posada en escena renovada per fer honor a aquesta celebració tan especial. Detalls nous a l’escenografia, la indumentària, la música... no t’ho pots perdre!

Versió reduïda amb una durada de 2 hores.

El Teatre d’El Círcol s’adaptarà a les mesures de prevenció que PROCICAT implanti en els equipaments teatrals en tot moment.

En cas que PROCICAT anuncïi les pròximes setmanes noves restriccions d’aforament, es contactarà amb tots els assistents i es donarà prioritat a les entrades comprades per ordre de data (tot facilitant solucions també a les entrades comprades més tard).