Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Els Pastorets dansen XII edició

Danza

  • Els Pastorets dansen XII edició

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 19 diciembre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 19 dic.
18:00 h
Finalizado
Com ja és tradició l'Esbart Brugués de Gavà presenta la seva original versió dels Pastorets en format de dansa i teatre i amb música... Leer más

Com ja és tradició l'Esbart Brugués de Gavà presenta la seva original versió dels Pastorets en format de dansa i teatre i amb música en directe a càrrec de l'Aula de música Soler. 

Els Pastorets dansen, és un espectacle familiar on dansa i teatre s'uneixen per fer-vos gaudir a ritme del millor Pop Rock català i internacional, de les aventures de dos nois del segle XXI que es veuen atrapats en una època que no és la seva. Viatgen més de dos mil anys enrere i es troben envoltats en una lluita del bé contra el mal on hauran de plantar cara al temible Satanàs i la seva ajudant Llucifer, què amb l'ajuda de les seves fúries intentaran impedir el naixement de Jesús. Guanyarà el bé o el mal?, vine a descobrir-ho!

- Guió: adaptació lliure i interpretativa del guió de l'obra clàssica dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

- Músiques: Mestissatge català i Pop Rock internacional

* Música en directe a càrrec de l'aula de música Soler

* Organitza: Esbart Brugués de Gavà

* Agraïments: espai Maragall e(M), Ajuntament de Gavà i Aula de música Soler.