Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS PASTORETS de Josep Maria Folch i Torres

Familiar, Teatro

  • ELS PASTORETS de Josep Maria Folch i Torres
  • ELS PASTORETS de Josep Maria Folch i Torres

Ciudad: Badalona

Lugar: Círcol Catòlic

Inicio: sábado 2 enero 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 ene.
18:00 h
Finalizado
Tornen Els Pastorets d'El Círcol per celebrar el Nadal a Badalona!Com a novetat, els farem dos dies al Teatre Zorrilla, gràcies al... Leer más

Tornen Els Pastorets d'El Círcol per celebrar el Nadal a Badalona!

  • Com a novetat, els farem dos dies al Teatre Zorrilla, gràcies al projecte de Badalona Escena en que Badalona Cultura recolza les entitats de teatre amateur de la ciutat.
  • Les entrades per les funcions al Teatre Zorrilla les podreu comprar a partir del dia -10 de desembre- des de la seva plataforma: ENTRADES ZORRILLA

Aquí podeu trobar les entrades per les funcions d'El Círcol.

Aquest, havia de ser un any molt especial ja que celebrem 100 anys de Els Pastorets a la nostra entitat! Malauradament, la situació actual no ens permet celebrar-los en gran, però sí que ens permet fer-los amb les mateixes ganes i il·lusió que sempre!
#laculturaéssegura #tufaselcircolpossible

  • Les entrades adquirides amb el descompte de soci/a d'El Círcol, es demanarà el carnet a la porta.
  • Recorda que l'entrada es farà pel C/Sant Anastasi, 2 Badalona.
  • La mascareta serà obligatòria.
  • El bloqueig d'entrades és automàtic i les files estan separades per un metre entre elles.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID :

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.