Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS RAPINYAIRES amb la Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas

Teatro

  • ELS RAPINYAIRES amb la Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas
  • ELS RAPINYAIRES amb la Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas
  • ELS RAPINYAIRES amb la Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas

Ciudad: Molins de Rei

Lugar: Foment-Mitja platea

De domingo 18 febrero 2024, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 18 feb.
18:00 h
Finalizado
Mitjans dels anys vuitanta. La Clara i el Bernat s'acaben de mudar a un petit poble rural per problemes de salut. Lluny del ritme cada... Leer más

Mitjans dels anys vuitanta. La Clara i el Bernat s'acaben de mudar a un petit poble rural per problemes de salut. Lluny del ritme cada cop més agitat de Barcelona, compren una caseta al bell mig de la natura i es disposen a viure tranquil·lament. Però quan la situació sembla idíl·lica, comença a complicar-se’ls cada vegada més per la dubtosa propietat de la casa i la fal·lera creixent de comprar-la per part d’altres membres del poble. La recerca d'una millor qualitat de vida d'ella, els intents de realització d'ell, les ambicions de l'alcalde del poble i la peculiar visió de la veïna, xocaran irremissiblement en una lluita de principis mentre els rapinyaires sobrevolen la casa, tot esperant el moment propici per recollir els beneficis.

Repartiment: Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque, Rafaela Rivas

Gènere: Comèdia / Thriller

Edat: A partir de 12 anys

Autor: Roc Esquius

Direcció: Nelson Valente

Ajudantía de direcció: Elna Roca