Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS SOTERRANIS DE MAIG

Teatro

  • ELS SOTERRANIS DE MAIG

Ciudad: Barcelona

Lugar: Golem'S

De miércoles 24 mayo 2023, 20:00 h a miércoles 31 mayo 2023, 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
mié. 24 may.
20:00 h
Finalizado
mié. 31 may.
20:00 h
Finalizado
Ja són aquí els soterranis de maig. Maig. Maig maig maig. Repetiu-ho en bucle. Ja ha perdut el sentit? Maig-maig. Heu pensat mai que... Leer más
Ja són aquí els soterranis de maig. Maig. Maig maig maig. Repetiu-ho en bucle. Ja ha perdut el sentit? Maig-maig. Heu pensat mai que la vostra vida és efímera i que se us escola entre les vostres mans oficinistes? No creieu que hauríeu d'aprofitar els últims batecs de la vostra relativa joventut per venir-nos a veure explicar acudits? És una idea.

Dos cops al mes us trobareu al Golem's a dos de nosaltres (Manel Vidal, Marc Sarrats, Josep Català, Oye Sherman) + tres còmics. La MET Gala de la gent que vol atenció però que sens dubte ha fet molt menys per merèixe'n. Aquest maig serà el 24 i el 31. Dimecres! Quines meravelles ens depara el dia del Senyor + 3? *Al cor del barri de Gràcia*. Si veniu a un no vingueu a l’altre que serà igual. Heràclit discrepa però ja ens heu entès.

Veniu a beure birres, menjar crispetes, fer veure que no heu vist aquella persona de Twitter i a no pensar una estona en els vostres drames personals. No convalida com a teràpia.

PS: Per veure'ns a tots 4 veniu a Paral·lel 62 (l'antiga Barts) un cop al mes. Cada mes serà diferent, també. És utòpic i sí. Últimes dates, 17 de maig i 15 de juny!