Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS TROBADORS I EL VI . Carla Lucea i Antoni Madueño

Gastronómicos, Música

  • ELS TROBADORS I EL VI . Carla Lucea i Antoni Madueño

Ciudad: Ripoll

Lugar: Església de Sant Pere

De sábado 12 agosto 2023, 19:30 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 ago.
19:30 h
Finalizado
Els trobadors i el vi - Carla Lucea i Antoni Madueño Recreació d’una vetllada trobadoresca, amb tast de vins de l’EmpordàLes històries... Leer más

Els trobadors i el vi - Carla Lucea i Antoni Madueño

Recreació d’una vetllada trobadoresca, amb tast de vins de l’Empordà

Les històries del trobadors recollides a les seves vides, ens mostren personatges i amors plens de follia i de tendresa, exageracions de fets reals, o tal vegada simplement relats d’un temps en què l’amor no coneixia limitacions raonables.

El públic dels trobadors coneix els cants, els arguments i les biografies dels protagonistes, i participa activament en el desenvolupament de la performance. La disposició dels oients és còmoda, amb una copa de vi a la mà i amb el tast de menges sovint exquisides. Es tracta de nobles o cortesans que en moltes ocasions són ells mateixos els protagonistes dels poemes, i gaudeixen de l’experiència musical accentuada pels plaers del paladar i de la companyia, certament en diàleg amb les llums i el paisatge de les arquitectures antigues.

Entrada 5 euros