Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS VEÏNS DE DALT

Teatro

  • ELS VEÏNS DE DALT

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 29 mayo 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 29 may.
20:00 h
Finalizado
Els veïns de daltCatarsi TeatreDesprés de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats.... Leer más

Els veïns de dalt

Catarsi Teatre

Després de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats. Tot el que la seva relació era, ha acabat convertit en un estira i arronsa de retrets i de discusions. Avui ella ha convidat a sopar els veïns del pis de dalt. Una parella jove, plena d’energia, que els farà una proposta. Com afectarà aquesta nit a tots quatre veïns... s’ha de veure!

Una comèdia àcida, àgil i implacable versionada per Catarsi Teatre.


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!