Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ENCAIXES, TALLER DE NAAM IOGA

Otros, Familiar

  • ENCAIXES, TALLER DE  NAAM IOGA
  • ENCAIXES, TALLER DE  NAAM IOGA

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: Ateneu La verberna

De sábado 22 mayo 2021, 10:30 h a 11:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 may.
10:30 h
Finalizado
ENCAIXES, JORNADES PER LA DIVERSITAT. Durant el cap de setmana del 21-23, es duran a terme, espectacles, xerrades, música i tallers... Leer más

ENCAIXES, JORNADES PER LA DIVERSITAT.

Durant el cap de setmana del 21-23, es duran a terme, espectacles, xerrades, música i tallers tots a l’entorn de la diversitat. Tots els actes son inclusius.

NAAM IOGA : LA FACILITAT DE LA FELICITAT

  Taller amb Alicia Benito, integradora social, terapeuta de Shiatsu i Naam ioga. El Naam ioga es una pràctica que a traves de moviments de càrdio ens fa generar endorfines per poder arribar a la meditació i la relaxació final d’una manera molt eficaç.

 A través de respiracions molt poderoses, músiques vibrants i mudres ( postures amb les mans), aconseguim una sensació de plenitud, connexió i benestar .

  

  Material necessari: un coixí per seure a terra, una manteta per la relaxació i aigua. Cada participant ha de portar el seu propi material