Finalizado

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De 27-11-2021 20:00 a 27-11-2021 21:35

Categorias: Teatro

Espectacle inclòs en els actes de commemoració del 25N Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista. D’Anna Maria Ricart.Durada:... Leer más

Espectacle inclòs en els actes de commemoració del 25N Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista.
D’Anna Maria Ricart.


Durada: 95 minuts
Idioma: Català

Un text compromès amb la veu de les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

SINOPSI:

Quan acaba una guerra?

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Un muntatge colpidor que arriba a Lloret després d’haver fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i que compta amb un repartiment de luxe, amb Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri,  Pep Pascual i la manresana Magda Puig.

•    Una producció de: Cultura i Conflicte i Teatre de l’Aurora
•    Amb la col·laboració de: Teatre Nacional de Catalunya
•    Amb la coproducció de: Temporada Alta 2020   

+ El projecte L'obra de teatre Encara hi ha algú al bosc forma part d'un projecte global, que sota el mateix títol inclou també un documental i una exposició fotogràfica. Podeu trobar tota la informació:

Vídeo: https://youtu.be/3foWMBR20jw

LA PRENSA DIU:

"Un relat imprescindible sobre la barbàrie" ARA

"Quan es veu la cura amb què s’ha cosit "Encara hi ha algú al bosc", s’entén que tot està servit per atrapar l’espectador i posar veu a la demanda de les víctimes. La humanitat és la millor medicina per ficar-se en un esbarzer i sortir-ne indemne. L’obra, amarga i dolça, emociona i enamora." EL PUNT

FITXA ARTÍSTICA:

•    Dramatúrgia: Anna Maria Ricart
•    Direcció: Joan Arqué 
•    Intèrprets: Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri 
•    Música: Pep Pascual i Judit Farrés


Las inscripciones estan cerradas.