Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Enlloc com a casa

Cine

  • Enlloc com a casa

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 31 marzo 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 31 mar.
20:00 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta el Doc DEL MES de DocsBarcelona. El documental de març és ENLLOC COM A CASA de Emilie Beck. (2022 - 70 min.... Leer más

#LluïsosCinema presenta el Doc DEL MES de DocsBarcelona. El documental de març és ENLLOC COM A CASA de Emilie Beck. (2022 - 70 min. VO en Noruec, anglès i singalès, subtitulada en català. Producció: Noruega).

Una dona jove adoptada per una família noruega vol reconciliar-se amb els seus orígens a Sri Lanka, un viatge existencial que es converteix en un clam anticorrupció.

Priyangika Samathie va néixer a Sri Lanka i va ser adoptada per una família de Noruega a les set setmanes de vida. El coratge per buscar la família biològica converteix un viatge de reconciliació amb les seves arrels en una recerca de detectius. Priyangika vol saber la veritat, encara que sigui dolorosa. La directora Emilie Beck acompanya la investigació de Priyangika amb sensibilitat i empatia. La valentia per confrontar els grans tabús de l’adopció s’acaba convertint en un clam contra l’abús de poder dels països occidentals.