Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ennio, el Maestro

Cine

  • Ennio, el Maestro

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 13 enero 2023, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 13 ene.
20:30 h
Finalizado
A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula ENNIO, EL MAESTRO de Giuseppe Tornatore (2021 - 156 minuts, Itàlia... Leer más

A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula ENNIO, EL MAESTRO de Giuseppe Tornatore (2021 - 156 minuts, Itàlia - Títol original Ennio: The Maestro). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Sinopsi: (Documental, Biogràfic) Retrat d'Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més estimats pel públic, dues vegades guanyador de l'Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta el Mestre mitjançant una llarga entrevista realitzada per Tornatore, testimonis d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer i Pat Metheny, música i material d'arxiu El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l'origen a la vida real d'algunes de les seves intuïcions musicals. (FILMAFFINITY)