Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ENSEMBLE MUSICANTES, Sons medievals

Conciertos, Música

  • ENSEMBLE MUSICANTES, Sons medievals

Ciudad: Girona

Lugar: Auditori de la Mercé

De jueves 7 septiembre 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
jue. 7 sept.
20:00 h
Finalizado
Musicantes sorgeix per inquietud dels seus membres, buscant aprofundir en l'estudi i interpretació de la música Medieval i del començament... Leer más

Musicantes sorgeix per inquietud dels seus membres, buscant aprofundir en l'estudi i interpretació de la música Medieval i del començament del Renaixement. Els instruments utilitzats (cítola, llaüt medieval, llaüt àrab, rabel, saltiri, chicotén, percussió, flautes, gaites, gralla, viola de roda i fídula), són reproduccions d'instruments originals de l'època. El seu repertori abasta des del segle XIII al segle XV (música monòdica de l'Edat Mitjana, polifonia de l'Ars Nova i començament del Renaixement) i està format per Cantigas de Santa Maria, Llibre Vermell de Monserrat, Danses franceses, angleses i italianes, estampides , saltarellos, laments, música sefadí i andalusí, etc.

https://www.musicantes.net/