EP (Extended Performance): Cirque Désolé, Juan Carlos Panduro i Viivi Roiha

Teatro

  • EP (Extended Performance): Cirque Désolé, Juan Carlos Panduro i Viivi Roiha

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Central del Circ

De viernes 24 marzo 2023, 20:00 h a sábado 25 marzo 2023, 22:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
Divendres 24 i dissabte 25 de març, a les 20h, tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació de La... Leer más

Divendres 24 i dissabte 25 de març, a les 20h, tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació de La Central del Circ.

Aquesta edició consistirà en tres actuacions d’uns 20 minuts aproximadament a càrrec de la companyia Cirque Désolé (Julieta Martin i Mau Cugat), i els/les artistes Juan Carlos Panduro i Viivi Roiha (amb el suport de Circusnext).

Més informació de les companyies:

Cirque Désolé – ‘Happy’ (Edat recomanada: +12)

Cirque Désolé és una companyia argentina francesa formada per Julieta Martin i Mau Cugat. Les artistes van començar aquest projecte amb l’objectiu de dur a terme un apropament transversal a l’escena. S’acompanyen de Flor Mata en la creació sonora i la interpretació, i de l’actriu/dramaturga Julieta Dentone Silva com a mirada externa.

‘Happy‘ és un manifest, una ruptura en la concepció de la vida, la possibilitat de cada unx de deconstruir la seva pròpia forma d’existència. El nostre ésser despullat, rebel, innocent, espiritual, lúdic i sobretot humà. Un himne a la llibertat, una reconnexió amb la cruesa. “Quan totes les portes estiguin obertes, quan totes les àncores s’ofeguin i res ens aferri a terra, podrem finalment ballar sense caure”.Cia. Papaya – ‘Manchas’


Juan Carlos Panduro – ‘El Patio’

Nascut a Badajoz, Extremadura, es forma a l’École Superieure des arts du cirque a Brussel·les, entre altres. També és alumne diplomat de la II Promoció del Màster de Poesia de l’Escola d’Escriptors de Madrid, i forma part del col·lectiu belga Simul Solus.

‘El patio‘ és una peça interdisciplinària que combina la poesia i el circ i que experimenta amb la intimitat, el desig i el poder del llenguatge a través de l’acrodansa, l’equilibri sobre mans, el treball sonor i la veu. Busca els límits entre la veritable intimitat i allò totalment públic, “les entranyes de la casa s’obren al cel que l’observa”. Tot el que hi ha entre Pura Passió, d’Annie Erneaux, i Cuando zarpa el amor de Camela.


Viivi Roiha – ‘V’ (Edat recomanada: +5)

Viivi Rioha, nascuda a Finlàndia, es forma al Centre national des arts du cirque a Châlons-en-Champagne (França) i s’especialitza en la corda. Després de formar part de diversos projectes, decideix crear el seu primer solo amb una mini corda ‘V’, amb el qual és seleccionada pel programa Circusnext 2023.

A ‘V’ l’artista revela la seva mitologia personal. La seva relació amb la corda és el tema de l’espectacle. Viivi ha triat escurçar-la, obrint així una nova gamma de possibilitats instigant un buit més gran i una relació diferent amb el terra. Embarca l’audiència en un viatge a les seves profunditats internes, recordant-nos els nostres múltiples personatges.