Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Érase una vez en... Hollywood

Cine

  • Érase una vez en... Hollywood

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

De viernes 26 junio 2020, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 26 jun.
20:00 h
Finalizado
A #LluïsosCinema us proposem una pel·lícula. Projectarem la pel·lícula Érase una vez en... Hollywood, de Quentin Tarantino (2019... Leer más

A #LluïsosCinema us proposem una pel·lícula. Projectarem la pel·lícula Érase una vez en... Hollywood, de Quentin Tarantino (2019 - 165 min. Estats Units).

Preu: Socis 3,00 € i no socis 4,00 €

L'estrella d'un western televisiu, Rick Dalton (DiCaprio), intenta adaptar-se als canvis del mitjà al mateix temps que el seu doble (Pitt). La vida de Dalton està lligada completament a Hollywood, i és veí de la jove i prometedora actriu i model Sharon Tate (Robbie) que acaba de casar-se amb el prestigiós director Roman Polanski. (FILMAFFINITY). 

Aforament màxim 110 localitats (1/3 de la capacitat de la sala). Es prioritza la venda de les entrades anticipades per internet. En el cas de venda per taquilla es recomana pagar amb targeta per evitar l'intercanvi de bitllets o monedes.