Finalizado

ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU

ver detalle del evento

Lugar: Far de Calella

De 22-07-2022 21:30 a 22-07-2022 23:00

Categorias: Conciertos, Música

ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU / POP ROCK D’AUTORDIVENDRES – 22/07 21.30 h / Far de Calella / 12 € i 15 € La més bonica història / Els... Leer más

ERIC VINAIXA + JOAN MASDEU / POP ROCK D’AUTOR

DIVENDRES – 22/07

21.30 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

La més bonica història / Els dies que vindran

Una nit amb doble concert amb dos artistes molt potents i amb una gran trajectòria ens vénen a presentar els seus respectius discos amb les seves bandes.

Eric Vinaixa en presenta el seu quart disc, La més bonica història, el que aprofundeix en el seu univers personal i que suposa un treball clau en la seva evolució expressiva cap a una atmosfera lluminosa i positiva, amb sonoritats noves, però sense perdre els trets que defineix el seu estil: elegància, arranjaments preciosistes, intensitat, unes lletres humanistes i el seu carisma seductor a dalt de l'escenari.

Joan Masdéu ens ve a presentar el que serà el cinquè disc de la seva carrera en solitari, després de Whiskyn's. Durant aquesta etapa, el músic ha rebut distincions com el Premi Enderrock a la millor cançó d'autor i ha realitzat més de tres-cents concerts. Musicalment, les cançons d'aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista ple de melodies lluminoses.


Las inscripciones estan cerradas.