Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ernest & Celestine. Contes d'Hivern

Cine

  • Ernest & Celestine. Contes d'Hivern

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: domingo 16 enero 2022, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 16 ene.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Ernest & Celestine. Contes d'Hivern, basat en els contes... Leer más

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Ernest & Celestine. Contes d'Hivern, basat en els contes il·lustrats de Gabrielle Vincent.

Edat recomanada de 3 a 7 anys. Projecció en català.

Durada del programa: 52 minuts

Temes: APRENDRE A COMPARTIR | CREIXEMENT | ADAPTACIONS LITERÀRIES | EDUCACIÓ EMOCIONAL | RESPECTE A LA DIVERSITAT

L’Ernest és un os ben gran a qui li agrada tocar l’acordió i menjar molta melmelada. Amb ell viu la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva.

A l’espera dels primers flocs de neu, els amics es preparen per a la hibernació de l’Ernest: s’hauran d’ocupar de la Bibi, una oca salvatge que prendrà el vol abans de l’arribada del fred i celebraran el primer dia d’hivern amb el ball de les ratetes. Però la missió més important de totes, serà no oblidar-se de cuinar uns bons pastissos perquè l’Ernest no se’n vagi al llit amb l'estómac buit!