Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ERROR 404

Familiar

  • ERROR 404
  • ERROR 404

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De sábado 10 octubre 2020, 20:00 h a 20:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 oct.
20:00 h
Finalizado
Premi a l'Millor espectacle per a nens i nenes a l'XXVè Festival de Titelles de Torun (Polònia 2018)Premi a la Millor direcció a Festival... Leer más

Premi a l'Millor espectacle per a nens i nenes a l'XXVè Festival de Titelles de Torun (Polònia 2018)

Premi a la Millor direcció a Festival World Puppet Carnival (Rússia 2018)

Premi a l'I Festival de Teatre de Titelles (Albània 2018)


SINOPSI:

Error 404 és un espectacle sense paraules dirigit a infants a partir de 8 anys i joves, un públic cada cop més habituat a les noves tecnologies, com Steve, el protagonista principal d’aquesta historia, un jove amb una vida simple i rutinària que cada cop està més immers en un món ple d’aperells tecnològics. A les 4:04 de la matinada els malsons s’apoderen de l’Steve en una habitació plena de videojocs i objectes tecnològics, intangibles xarxes socials,… disposades a absorvir el seu preuat temps. Però avui res és igual que sempre, després d’una sèrie d’inusuals esdeveniments, l’Steve es veu involucrat en un extrany succés que el portarà a cometre l’error més gran de la seva vida, o no.

Una obra delicada i emotiva que convida a reflexionar sobre el valor de la vida i les meravelles que ens ofereix i que moltes vegades passem per alt.

Fitxa Artística:

Autoria: Wagner Gall, Direcció: Julio Gall i Wagner Gall, Intèrprets: Wagner Gall, Escenografia: Wagner Gall, Vestuari: Iolanda Atalla, Música: Kevin Macleod, Il·luminació: Wagner Gall, Sota: Wagner Gall.

Companyia: Àngels de Drap

Teatre d'Objectes

Espectacle de titelles sense text

A partir de 8 anys

Durada: 50 minuts