Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"És possible el Comú?" amb l'artista Marc Sempere-Moya

Cine

  • "És possible el Comú?" amb l'artista Marc Sempere-Moya
  • "És possible el Comú?" amb l'artista Marc Sempere-Moya
  • "És possible el Comú?" amb l'artista Marc Sempere-Moya

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre de la Parròquia de Ca n'Anglada (Plaça de Ca n'Anglada, S/N, Terrassa)

De viernes 1 julio 2022, 18:00 h a 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 1 jul.
18:00 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
sáb. 2 jul.
17:00 h
Finalizado
19:30 h
Finalizado
dom. 3 jul.
13:00 h
Finalizado
En la primera part del comissariat artístic titulat "Rituals. La nit mísitca", convidem a l'artista Marc Sempre-Moya a reflexionar... Leer más

En la primera part del comissariat artístic titulat "Rituals. La nit mísitca", convidem a l'artista Marc Sempre-Moya a reflexionar sobre alguns temes a través de la seva obra.
La trajectòria vital i artística de Marc Sempere-Moya sempre ha estat marcada per la cerca del Comú. Amb aquest cicle revisem tres pel·lícules de la seva filmografia que ens donaran peu a tematitzar el Comú en tres blocs: política, tradició i art. Tres maneres diferents d'entendre i viure el Comú. A cada pel·lícula seguirà un debat amb el públic assistent i una persona de la ciutat vinculada amb el tema en concret.

L’últim dia, l’artista organitzarà un dinar, una "paella-ritual" performada per a totes les assistents d'aquest cicle.


ASSISTENTS A LES 3 PEL·LÍCULES: ACCÉS GRATUÏT A LA PAELLA 


NO ASSISTENTS A PEL·LÍCULES: PAELLA  =  3 EUROS

COMÚ - POLÍTICA Projecció de la pel·lícula "Squat. La ville est à nous!” Un film de Christophe Coello, produït per CP-Productions. Projectat per primera vegada a Espanya.

Documental que segueix durant set anys la vida d'un col·lectiu okupa a Barcelona. Al film podem veure com s’impliquen en diferents lluites socials, la celebració del Primer de Maig o l'esforç continu per trobar i mantenir el Comú.  + Debat posterior amb PAH Terrassa.

COMÚ - TRADICIÓ Projecció de la pel·lícula "Ball del vetlatori" Un film de Marc Sempere-Moya, produït per Promarfi Futuro 2010.

El tradicional "Ball del vetlatori" era un ritual que se celebrava quan moria un nen, com a eina comunitària per ajudar a superar el dol. A la pel·lícula veurem com Tomàs, després de la mort del seu fill, torna al seu poble per retrobar-se amb els seus i intentar refer la seva vida. 

+ Debat posterior amb Marc Gracía

COMÚ - ART Projecció de la pel·lícula "Canto Cósmico. Niño de Elche" Un film de Marc Sempere-Moya, Leire Apellaniz, produït per Señor y Señora, Código Sur.

Canto Cósmico: Amb una perspectiva calidoscòpica, aquest documental s'introdueix a la vida i obra d'un dels artistes més polèmics dels últims anys, Niño de Elche. Les convencions, la tradició i la política han ofegat aquest creador, mentre que l'art ha sigut la manera de superar limitacions i anar més enllà d’aquestes.

+ Debat posterior amb Clara de la Torre

PEL·LÍCULES al Teatre de la parròquia de Ca n'Anglada - PLAÇA DE CA N'ANGLADA, S/N, TERRASSA. (Al costat de l'Església de Sant Cristòfor). 

(desde Barcelona: Renfe R4, parada TERRASSA EST; FGC Estació Vallparadís)

PAELLA AL C/ SANT LEOPOLD, 63 TERRASSA (SEU DEL CORRALITO CCA) 

(desde Barcelona: FGC estació Terrassa Estació Vallparadis i o bé Renfe R4 estació Terrassa)