Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ESBART CIUTAT COMTAL Re-creació

Danza

  • ESBART CIUTAT COMTAL Re-creació
  • ESBART CIUTAT COMTAL Re-creació

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De domingo 17 octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
18:00 h
Finalizado
ESBART CIUTAT COMTAL Re-creacióAquest espectacle vol fer confluir experiències i vivències que es fan presents gràcies a la dansa.... Leer más

ESBART CIUTAT COMTAL Re-creació

Aquest espectacle vol fer confluir experiències i vivències que es fan presents gràcies a la dansa. La nostra música i la nostra dansa són la viva mostra de la possibilitat de recrear, innovar, infiltrar-nos en noves tendències, modernitzar el passat i aconseguir un avui molt més plural. L’Esbart Ciutat Comtal va ser fundat l’any 1959 al barri de Sants. La seva feina ha estat marcada pel respecte a la dansa d’arrel popular i tradicional, a més de la recerca de músiques de nova creació i el treball en la vessant coreogràfica . Amb els anys ha creat nombrosos espectacles, com ara Eulàlia, que va ser Premi Ciutat de Barcelona 2013 i ha estat guardonat amb diversos reconeixements, com la Medalla d’Honor de la Ciutat, que va rebre l’any 2004.

*espectacle a taquilla inversa, cal reservar entrada

CICLE DE CULTURA POPULAR ALS ATENEUS

BCNcultD_B_-color-1-e1632210861403.jpg