Escape Room "El secret de la Torre"

Familiar

  • Escape Room "El secret de la Torre"

Ciudad: Gironella

Lugar: Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Inicio: viernes 11 marzo 2022, 16:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
El room escape "El secret de la torre" està ubicat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou i se centra en Gironella, posant èmfasi en... Leer más

El room escape "El secret de la torre" està ubicat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou i se centra en Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi. L'Antònia i el Tomàs, antics amos i senyors de la colònia, us donaran la benvinguda a la torre abans d'endinsar-vos a descobrir el secret que s'hi amaga.

El room escape està pensat per fer en família, en grups de 3 a 5 persones.

El projecte és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi, en concret dels consellers del curs 2018/2019 i que van continuar treballant els representants de l’any 2019/2020.


Descripció

El secret de la torre és un room escape familiar, adequat per a infants on junts compartireu una bona estona jugant i descobrint el sercret amagat.

És un room escape sense elements de por i on tothom se sentirà còmode jugant, a més, els infants gaudiran del moment i potenciaran les seves habilitats.

En arribar gaudireu de la presentació teatralitzada del joc, on l'Antònia us posarà en situació i us acompanyarà a endinsar-vos a la Torre.