Finalizado

Esencial - Vaivén Circo

ver detalle del evento

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De 25-02-2023 19:00 a 25-02-2023 20:30

Categorias: Familiar, Otros

La companyia Vaivén Circo, Premi Nacional de Circ 2016, arriba a la Sala Polivalent amb una proposta de circ per a tota la família.... Leer más

La companyia Vaivén Circo, Premi Nacional de Circ 2016, arriba a la Sala Polivalent amb una proposta de circ per a tota la família. Amb una posada en escena plena de màgia i poesia, la formació de Granada presenta el seu darrer espectacle Esencial que combina els malabars, l’equilibrisme i la dansa.

En aquesta nova creació presenta una peça inspirada en l’Arc de Sant Martí de Waldorf. Aquesta joguina, formada per pilars i arcs, es transforma durant l’espectacle en una arquitectura canviant, capaç de reinventar-se contínuament, com una metàfora de l’ésser humà davant de noves situacions que ha de saber endreçar.

Cinc actors virtuosos de circ pugen a l’escenari per jugar i somiar en un viatge ple d’aventures on la decisió més difícil serà escollir el més essencial. 

Fitxa artística

Idea original: Vaivén Circo / Direcció: Vaivén Circo i Javi Parra / Intèrprets: Emilio Arquillo, Manolo Carambolas, Chema Martín Irene de Paz, Giada Marilungo, Raquel Pretel, Celia Sako, Rebeca Carrera, i Miguel Moreno, “Bolo” / Composició musical: Daniel Maldonado, “Sam” / Esceneografia: Vaivén Circo, Pepe del Pino, Raúl Ruiz, “El niño de las pinturas” / Vestuari: Juan Prohibido / Disseny de llums: Juan Carlos Tamajón.

Tota la informació dels descomptes i abonaments al web de l'Ajuntamenthttps://www.montmelo.cat/pl195/actualitat/noticies/id8126/la-polivalent-aixeca-el-telo-de-nou-el-dia-4-de-novembre-amb-una-sala-renovada-per-la-instal-lacio-de-les-graderies-retractils.htm

Les entrades amb descomptes s'hauran d'adquirir de forma presencial al Centre Cultural La Torreta. Cal que pugueu acreditar documentalment les condicions del descompte.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.


Las inscripciones estan cerradas.