Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Estimada Sara

Cine

  • Estimada Sara

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 11 noviembre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 11 nov.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de novembre és ESTIMADA SARA de Patricia Franquesa. (2021 - 60 min. VO... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de novembre és ESTIMADA SARA de Patricia Franquesa. (2021 - 60 min. VO en persa, anglès i català, subtitulada en català. Producció: Espanya, Sèrbia i Noruega. Títol original: Oh Dear Sara).

Un emotiu retrat de la Sara, la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.

Projecció i col·loqui amb membres del grup Afghan Women on the run a Barcelona.

Un emotiu retrat de la Sara, la primera dona taxista de l’Afganistan. La cineasta Patricia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal. El rostre de la Sara mostra uns ulls brillants, incansables per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que semblava impossible. Una inspiradora història d’amistat entre dues dones plenes de vida, un cant a l’empatia i al diàleg entre cultures. El relat circular de la història vital de la Sara gira de la por a l’amor i de l’amor a la por. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.