Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ESTIUEJA: CONCERT AMB SUU

Música

  • ESTIUEJA: CONCERT AMB SUU

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Plaça Germinal Ros, 1 (Parc de Can Saragossa)

De viernes 7 agosto 2020, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
HEM EXHAURIT LOCALITATS PEL CONCERT DE SUU A LLORET I AMPLIEM AFORAMENT.Amb totes les mesures de seguretat, ampliem aforament pel concert... Leer más

HEM EXHAURIT LOCALITATS PEL CONCERT DE SUU A LLORET I AMPLIEM AFORAMENT.Amb totes les mesures de seguretat, ampliem aforament pel concert de SUU el 7 d’agost a l’Estiueja del Teatre de Lloret i el traslladem a 200 metres. Es farà a la plaça Germinal Ros, just a davant del Teatre.És important que vingueu amb temps per accedir a l’espai i porteu la mascareta posada.  

US RECORDEM QUE PER RAONS D’AFORAMENT, TOTS ELS MENORS DE 12 ANYS HAN DE TENIR L’ENTRADA GRATUÏTA DESCARREGADA PER ACCEDIR AL RECINTE.

I HAURAN D’ANAR ACOMPANYATS DEL PARE, MARE O TUTOR LEGAL. SERÀ OBLIGATORI MOSTRAR L’ENTRADA GRATUÏTA DEL MENOR EN EL CONTROL D’ACCÉS INDICAT. 

 Fa alguns anys ningú no sabia qui era i avui és una de les artistes imprescindibles de l’escena musical catalana. El seu pop, festiu, mestís i sempre proper, no deixa de guanyar seguidors i no són pocs els qui ja taral·legen els temes del seu segon disc.


SINOPSI:

En només dos anys, Suu, el nom artístic de Susana Ventura, s'ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades. Va començar penjant a Instagram peces de les seves cançons i va acabar gravant el seu primer àlbum, Natural (Halley, 2018) amb el productor Carlos Avatar (El Kanka, El Niño de la Mortgage). El seu pop festiu i mixt, així com la seva forma de cantar tan natural i propera, ha captivat més de 70.000 seguidors a les xarxes socials i l'ha convertit en una aposta infal·lible en molts festivals i programació. Aquest 2020 va publicar el seu segon àlbum, Ventura , produït per Carlos Sadness, que ha aconseguit portar la seva música un pas més enllà. Un bon exemple són els seus nous senzills, Tant de Bo i Ets un Temazo, dues perles molt contagioses de pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.