Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ÈXIT, El musical de la meva vida

Música, Teatro

  • ÈXIT, El musical de la meva vida
  • ÈXIT, El musical de la meva vida
  • ÈXIT, El musical de la meva vida

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: Teatre Ateneu La Verbena

De sábado 19 marzo 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 mar.
20:00 h
Finalizado
ÈXIT, el musical de la meva vida", basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger... Leer más

ÈXIT, el musical de la meva vida", basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger ens parla de l'amor per la vida, de l'amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l'humor.

 Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directa, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d'un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic

Emocions fortes assegurades!

Dirigida per Joan Pera i Roger Pera

ESPECTACLE TAQUILLA INVERSA