Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Exposició XWEBÛN. Sigues qui vols ser. Processos artístics, gènere i drets humans.

Culturales

  • Exposició XWEBÛN. Sigues qui vols ser. Processos artístics, gènere i drets humans.

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (c/ Baldiri Aleu 6)

De viernes 11 marzo 2022, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
XWEBÛN. Sigues qui vols ser. Processos artístics, gènere i drets humans.Us convidem a l'acte d'inauguració de XWEBÛN el dia 11 de... Leer más

XWEBÛN. Sigues qui vols ser.

Processos artístics, gènere i drets humans.

Us convidem a l'acte d'inauguració de XWEBÛN el dia 11 de març a les 18:30 h, on conversarem amb Creart, CIEMEN i Can Castells Centre d'Art.

Xwebûn, sigues qui vols ser, és una mostra de peces artístiques elaborades per dones i infants refugiats al Kurdistan, que es podrà visitar a la a la Biblioteca Jordi Rubió de Sant Boi del Llobregat. Tanmateix, Xwebûn no és només una exposició; les obres d’aquesta mostra ens suggereixen molt més del que podem veure amb els nostres ulls. Somnis, idees, anhels, emocions, neguits, dols, entre d’altres emocions, se’ns apareixen com a producte d’un procés creatiu que recull retalls de vides plenes de vivències de tota naturalesa.

L’exposició Xwebûn estarà oberta al públic entre el 8 i el 22 de març, en l'horari de la Biblioteca, i s’emmarca dins un projecte que pretén contribuir a la millora de l’exercici dels drets socials, culturals, sexuals i reproductius de dones i infants d’origen sirià kurd i àrab en situació de refugi a la ciutat d’Amed (Kurdistan). El projecte, impulsat per les associacions CIEMEN i Creart, compta amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).


*Reserva d'entrades només per assistir a l'acte d'inauguració. 

Activitat gratuïta i presencial, amb mesures de protecció per a la COVID19.