Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EZ - Elena Zanzu

Otros

  • EZ - Elena Zanzu

Ciudad: Cardedeu

Lugar: Teatre Auditori Cardedeu

Inicio: sábado 3 junio 2023, 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jun.
22:00 h
Finalizado
EZ és un projecte al voltant del dolor, la vulnerabilitat, la negociació, el consentiment i les cures. Explora la dinàmica de poder... Leer más

EZ és un projecte al voltant del dolor, la vulnerabilitat, la negociació, el consentiment i les cures. Explora la dinàmica de poder i el pacte existent entre artista i públic. Què passa quan un cos humà és lligat i manipulat de manera consensuada a l’escenari? Quines reaccions – físiques, emocionals i cognitives – es produeixen en una persona manipulada, en una persona que manipula i en una persona que observa la manipulació? Hi ha espai per les cures? Podem riure? És un ritual?

Qüestionant binarismes com activitat/passivitat, dominació/submissió, home/dona, dolor/plaer, artista/públic, EZ convida a la generació d’espais més segurs on la negociació del consentiment i les cures es puguin manifestar.

EZ –que significa NO en basc– és una invitació al SÍ, que només és possible quan el NO és també una opció.

Elena Zanzu és performer, investigador i dramaturg. Els seus interessos pràctics i teòrics giren al voltant del gènere, la discapacitat, l'ètica i les metodologies d'investigació artística. Ensenya circ i gènere a la UAB i ha sigut artista investigador amb The Circus Dialogue (continued), projecte de recerca entre pràctica i teoria del circ, a la Universitat KASK de Ghent.


Localització: Teatre Auditori Cardedeu (TAC)
Durada: 50 min
Públic: a partir de 12 anys
Disciplina: Circ. Suspensions, manipulació de la respiració, shibari