Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia

Culturales, Teatro

  • FAACCC - Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia

Ciudad: Barcelona

Lugar: Fabra i Coats

De miércoles 12 mayo 2021, 20:15 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
mié. 12 may.
20:15 h
Finalizado
Intérpret: Rafa Sánchez; Autor i director: David Martínez. Factoria Los Sánchez i La Nave VaAna i Serafín arriben a Barcelona l’any... Leer más

Intérpret: Rafa Sánchez; Autor i director: David Martínez. Factoria Los Sánchez i La Nave Va

Ana i Serafín arriben a Barcelona l’any 1962, fugint d’una Còrdova pobra i miserable. Arriben a Barcelona de nit, amb una maleta i un matalàs com a única pertinença. Sempre vivint en la perifèria de la societat, malgrat tot són feliços, malgrat la pobresa, la demència… Som el que som per tot el que van fer, ells i tantes persones com ells, som aquí damunt les espatlles de gegants. Què deixem quan emigrem? Què és la identitat? Tots som Ana i Serafín.

Convidem a aquelles persones que han viscut un trànsit migratori a què portin objectes simbòlics per tal de compartir un espai d’histories silenciades. Qui som les que vivim al barri de Sant Andreu? Amb la presència d’una historiadora, els objectes i les vivències del públic assistent, contextualitzarem el que ens mostra l’obra.

Taquilla inversa