Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - Beyond Text: Aprendre mitjançant la recerca basades en arts.

Culturales, Formación

  • FAACCC - Beyond Text: Aprendre mitjançant la recerca basades en arts.

Ciudad: Barcelona

Lugar: Fabra i Coats

De jueves 13 mayo 2021, 16:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
jue. 13 may.
16:00 h
Finalizado
Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-)Organitza el departament... Leer más

Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-)

Organitza el departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal.

Aquesta activitat està vinculada al Màster en recerca en Educació (MURE) i al programa de doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquest taller-formació reflexionarem, tant individualment com col·lectivament sobre les possibilitats, tensions i desafiaments que ens podem trobar utilitzant la investigació basada en les arts en contextos educatius diversos. Els/les participants s'involucraran de manera activa i performativa amb alguns dels mètodes d'investigació basats en les arts utilitzats en Beyond Text (2016-2020), un projecte de recerca transnacional, intercultural i interdisciplinari on s'ha utilitzat les arts com a metodologia de recerca i aprenentatge.


Allan Owens participarà en el taller per via electrònica a causa de les restriccions de viatge causades per l'emergència sanitària. En canvi, David Martinez Sánchez estarà físicament present durant l'activitat, que es desenvoluparà per tant de manera presencial.