Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

Culturales, Danza

  • FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

Ciudad: Barcelona

Lugar: Fabra i Coats

De sábado 15 mayo 2021, 12:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 may.
12:00 h
Finalizado
Organitza: Fundació Carulla / Mutare Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina... Leer más

Organitza: Fundació Carulla / Mutare

Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina Aire” (Joel Álvarez) i “Vintiquatreset” (Sandra Jurado), dos projectes de creació artística a l’espai públic amb perspectiva comunitària, becats pel programa SOS Cultura de la Fundació Carulla. La cultura ens dóna solucions i respostes a l’emergència emocional i social que estem vivint. A través de les arts escèniques, fent ús del cos, la paraula i el moviment, els projectes “Vitamina Aire” i “Vintiquatreset” han aterrat aquesta idea, donant lloc i veu als reptes que ha suposat viure en pandèmia a les seves participants: mestres i joves, respectivament. Ambdós projectes han esdevingut espais refugi des d’on s’han pogut compartir, obrir-se i cuidar-se mútuament. I és des d’aquesta experiència, personal i única, des d’on volem generar coneixement compartit al voltant de la importància que ha tingut, té i tindrà la cultura per a la nostra societat.