Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Familia (im)possible

Teatro

  • Familia (im)possible
  • Familia (im)possible
  • Familia (im)possible

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

Inicio: domingo 12 febrero 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 feb.
19:00 h
Finalizado
Familia (im)possible (Sala Flyhard).AUTORIA i DIRECCIÓ: Carol LópezREPARTIMENT: Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Ian Bermúdez i Ariadna... Leer más

Familia (im)possible (Sala Flyhard).


AUTORIA i DIRECCIÓ: Carol López

REPARTIMENT: Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Ian Bermúdez i Ariadna Llobet


La Sara i L’Albert són uns pares joves, de ideologia progresista, i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè no importa el que defensem en públic, tot esdevé diferent quan passa a casa teva.

FAMÍLIA (IM)POSSIBLE és una comèdia que parla dels prejudicis que tenim sobre la diversitat de gènere. I alhora tracta de visibilitzar nous models de família.

Durada: 60 minuts / Edat recomanada: + 12 anys


Descarrega el programa de la temporada: LINK DE DESCÀRREGA

Preus


L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.