Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FERIDES

Teatro

  • FERIDES
  • FERIDES
  • FERIDES

Ciudad: Reus

Lugar: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inicio: sábado 13 noviembre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 nov.
20:00 h
Finalizado
Estrenada l'any 2020 a la Sala La planeta de Girona; la pandèmia no va permetre la seva arribada a Reus, però aquest novembre aterra... Leer más

Estrenada l'any 2020 a la Sala La planeta de Girona; la pandèmia no va permetre la seva arribada a Reus, però aquest novembre aterra al Teatre de l'Orfeó Reusenc.

Sinopsis: El 13 de juny de 1977, dos dies abans de les primeres eleccions democràtiques després del franquisme, en Robert porta la mateixa vida rutinària dels darrers vint anys regentant la papereria familiar i cuidant a la Carme, la seva mare, qui viu una vida gris enyorant el seu marit difunt i custodiant el dia a dia del seu fill. Tot és aparentment normal fins que l’arribada per sorpresa d’una persona remou el passat més fosc d’una família, que com totes, amaga els seus secrets més tèrbols dins unes ferides que mai cicatritzen del tot.

Direcció: Nuria Florensa / Ricard Martí

Interpretació: Xavier Mercadé / Mònica Pardo / Laura Porta

Escenografia: Ricard Martí

Producció: La Gàrgola Produccions Teatrals Girona

Durada: 70 minuts